Sälja saker på ebay.com eller ebay.co.uk, hur löser man

Mar 11, 2015 · Jag har ett gäng Matchbox series-bilar som jag tänkte göra mig av med då de är för värdefulla för att grabben ska leka sönder dem och eftersom de är lite slitna så är det ändå inget han vill ha och leka med. Så jag tänkte kränga dem via Ebay men när jag försökte skapa en annons där så kör jag fast på det här med frakten.

[OT] Sälja saker på ebay. | Happyride.se

Jag har sålt några saker på EBay.com. Det som varit knepigast är frakten. Nån kille från Turkiet som vann en annons men som sen inte svara.

Sälja saker på ebay – Konsumenträtt – SweClockers.com

May 04, 2012 · Jag har tänkt sälja lite saker på ebay, inte för att tjäna pengar, utan mest för att testa. Har lite frågor om det: 1. Kostar det något? Jag vet att det inte

Sälja på Tradera och eBay kan låta dig leva på din hobby

När man vill sälja online så är det många saker man måste ta med i beräkningen. Vet du vad man ska tänka på för att få ut så mycket som möjligt?

Tips om att sälja saker på eBay – Idoexist Kunskap

Tips om att sälja saker på eBay EBay är synonymt med ”världens största virtuella loppmarknad.” Leverantörer av varje rand säljer bara om varje produkt tänkbara genom auktioner och fast pris försäljning. Som platsen har vuxit i …

Top sälja saker att sälja på eBay – Idoexist Kunskap

Top sälja saker att sälja på eBay Ebay, en online-auktion och shopping webbplats, grundades 1995 av Pierre Omidyar. Miljontals artiklar kan säljas på eBay. Medan de bäst säljande objekt byter dag till dag, vissa kategorier fortfarande populära. Ebay webbplats skiljer de objekt du säl

Vill sälja en sak på Ebay. Problem med val av fraktsätt

Vill sälja en sak på Ebay. Problem med val av fraktsätt Ekonomi: övrigt

Att sälja på eBay – tips & råd, tack! – Serieforum.se

Jan 06, 2011 · Jag har lite prylar som jag tänkte sälja på eBay, och jag undrar om det är någon som kan tipsa lite. Är det ungefär som på Tradera? Dessutom, vi européer är vana vid att få saker skickade över Atlanten, men det är inte amerikaner och skepsisen till postsystemet och risken att paket kan komma bort är stor – och det finns gott

ok att sälja saker som man köpt på ebay – Företagande.se

Hej! Undrar om de är tillåtet att köpa saker på ebay och sen sälja vidare dem på sin webshop? Hittar en massa fina saker som – Svenska (SE)

Någon som SÄLJER på Ebay?? – familjeliv.se

 ·

Aug 30, 2009 · Men nu hade jag tänkt sälja lite grejer istället Jag säljer en hel del på ebay. Det är alltid smartast att ange hur mycket frakten kostar. Tidigare sålde jag ganska mycket typiska svenska saker, spetsdukar, porslin och glas. Men sedan jag blev mamma så har det inte blivit så mycket sådant. Utan bara mest kläder, egna kläder