Nyanser av Vitt

En blogg om inredning och pyssel. Shabby chic och lantligt.

Tre nyanser av vitt

tre nyanser av vitt Jag heter Marie och är en kvinna mitt i livet. Jag har fyra underbara barn, två flickor och två pojkar. Jag är en ganska nyutbildad pedagog med en fot i särskolan och den andra i grundskolan. Det är ett lärorikt och spännande yrke. Ett stort intresse som jag har är inredning.

50 Nyanser av Vitt

Snart kommer värmen och med den alla uteprojekt på tomten. Det första på agendan är att plantera en häck mot gatan. Våt landskapsarkitetkt föreslog en häck av Avenbok vilket många i vårt nybyggda område valt.

Nyanser av Vitt

Hej Vänner,

Hoppas att allt är bra med er. Jag har varit på den årliga vårmarknaden hos Violan..

Jag sålde en hel del saker.

50 Nyanser av Vitt: 2015

Ikväll satt vi och påbörjade ny ansökan för bygglov. Vi kommer på vår tomt att ha stödmur på vissa delar på tomten då vårt hus är placerat på en …

Tre nyanser av vitt: Rumstänk

tre nyanser av vitt Jag heter Marie och är en kvinna mitt i livet. Jag har fyra underbara barn, två flickor och två pojkar. Jag är en ganska nyutbildad pedagog med en fot i särskolan och den andra i grundskolan.

Villa Larvik på Näset: 50 nyanser av vitt

50 nyanser av vitt Den senaste tiden har vi tampats med ett stort problem. Eller ja, i jämförelse med riktiga problem så är det här såklart ett problem av liten skala.

Villan På Ängen: Fasad – Nyanser Av Vitt

Har diskuterat nyanser av vitt med Ekholms Färggross, rörande vår fasadmålning då naturligtvis. Grejen är att vi inte vill ha ett f ö r ”gulvitt” hus :-/ (SMV säljarens hus i kulör S 0502-Y är lite för gulaktigt för vår smak).

Lantfrid: Femtio nyanser av vitt

Apr 12, 2015 · I köket har jag målat både väggar, panel, lister och alla köksluckor (det sistnämnda är något av det värsta projekt jag gett mig på).

Rosor och Nyanser av vitt

Om livet på landet,om vårt liv,familjen,hästarna,hundarna och flygningen. Livet på gården om naturen och blommorna,om sånt som gör livet härligt och värt att leva,vardagshändelser,minnen från förr och nu.vårt liv helt enkelt!