Halloweenkakor – Fridas Bakblogg – Bloggare – amelia

Halloweenkakor, 16 st: 2 Äggvitor 2 dl Florsocker 0.5 dl Vetemjöl 0.5 dl Kakao 1.5 tsk Vaniljsocker 1 dl Nutella. Spöke: 16 stora Marshmallows 300 g Vit choklad 1 msk Kokosolja 50 g Mörk choklad. Gör så här: Börja med att sätta ugnen på 175°C och klä en plåt med bakplåtspapper.

Fridas Bakblogg – Sveriges härligaste Bakblogg

Och så äter kakor ibland, en tårtbit någon gång och smakar lite av mina bakverk varje dag vilket jag också älskar. Men jag är ingen ”gottegris” i allmänget om du förstår? Får jag välja mellan godis och frukt så gillar jag frukt bättre.

Baka med Frida – Spökliga kakor till Halloween – YouTube

Oct 12, 2017 · Fullständigt recept: http://blogg.amelia.se/fridasbakblogg/2017/10/12/kakor-till-halloween/ Idag är det Halloween-tema på kanalen och jag bakar söta små spök

Chokladkakor med Kondenserad mjölk | Fridas bakblogg

Chokladkakor med Kondenserad mjölk | Fridas bakblogg. Seg och kladdig kladdkaka med protein och helt utan socker och gluten