Detta har hänt: Vikthån – då ville Åkesson lägga ner P3 | …

 ·

9 days ago · Lättkränkt, ett totalt angrepp mot public service och hänvisningar till 1930-talets Tyskland. Kritiken mot SD-ledaren Jimmie Åkessons uttalande om ungdomskanal P3 har väckt starka reaktioner.

Åkesson: ”Hade jag varit chef hade jag lagt ned P3 …

 ·

11 days ago · – Hade jag varit chef här hade jag lagt ner P3 för länge sedan. Jag tycker det är vänsterliberal smörja rakt igenom. Men sedan vänder han. – Jag lyssnar faktiskt på P3 ibland, en del humorinslag är ju genialiska, säger Jimmie Åkesson.

Jimmie Åkesson vill lägga ned P3: ”Vänsterliberal smörja

SD-ledaren Jimmie Åkesson tycker att P3 är en ”skitkanal” som borde läggas ned. Uttalandet har Jimmie Åkesson vill lägga ned P3: …

Detta har hänt Vikthån – då ville Åkesson lägga ner P3

SvD har listat turerna kring Åkessons P3-uttalande och slängt en blick över Atlanten, . ”SD vill alltså lägga ner en radiokanal av politiska skäl.

Sveriges Radio svarar på att Sverigedemokraternas …

När Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson blev intervjuad av Morgonpasset i P3 inledde han intervjun med att säga ”om jag vore chef skulle jag lägga ner den här kanalen”. – Hade

Åkesson vill lägga ner P3 | Journalisten

Jimmy Åkesson (SD) och Hanna Hellquist som är en av Morgonpassets programledare. FOTO: Sveriges Riksdag resp Mattias Ahlm/Sveriges Radio Åkesson vill lägga ner P3 29 augusti, 2018. När Jimmy Åkesson fick frågan om vad han tycker om P3 kallade han kanalen för vänsterliberal smörja.

Pepp, pepp – jag är så trött på den imbecilla kulturen

 ·

10 days ago · KRÖNIKA. Nytt peppigt litteraturpris från Nya akademien, peppig musikkritik, och Jimmie Åkesson som vill lägga ner radiokanalen P3 eftersom den bara innehåller ”vänsterliberal smörja”. Antiintellektualismen når nya höjder.

Gustav Fridolin kritisk mot Åkessons P3-påhopp | SVT …

 ·

10 days ago · – Jag vill betona att jag säger det här som licensbetalare, inte som politiker som ska gå in och lägga ner olika medier. För det är inte min uppgift. Men jag tycker att P3 är en skitkanal, helt enkelt, säger Åkesson i Expressen.

P3 Nyheter | Sveriges Radio

Jimmie Åkesson (SD): ”Man driver en politisk agenda” 1:11 min 1:11 min När Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson blev intervjuad av Morgonpasset i P3 inledde han intervjun med att säga ”om jag vore chef skulle jag …

Jimmie Åkesson om P3: Hade lagt ner kanalen – …

 ·

– Jag vill betona att jag säger det som licensbetalare, inte som politiker som ska gå in och lägga ner medier. Men jag tycker att P3 är en skitkanal, det tycker jag verkligen. – Det som föregick det här var en ganska plump, väldigt dålig satir, som jag tycker är signifikativ för P3.